Csodál Lak

Ismerj meg!

Bemutatkozshoz3.jpgKi vagyok Én? A Csodál Lak alapítója, édesanya, gyógypedagógus, feleség, barát, barátnő, valakinek a lánya, a testvérem nővére… sok féle szerepet játszok mindennapjaink színpadán. Pont, mint Te! Néha, hibázok, vagy rendetlenkedem. Előfordul, hogy makrancos leszek, és ritkán harapós kedvemben találsz. Szoktam sírni is. Nem túl gyakran, nem is túl ritkán. Nő vagyok, és sosem tudom, mit vegyek fel…! Szeretek sütni, rendkívül kreatív vagyok, imádok alkotni, legyen az alkotásom tárgya bármi, én azt élvezettel csinálom! Ízig-vérig anya vagyok, és pedagógus. Olyan a lelkem, mint egy rét. Vannak benne gyönyörű virágok, kedves nyuszik ugrálnak a zöld fűben, néhol mégis meglelheted a szúrós sünt, és a csípős csalánt is. Ravasz róka is rejtőzik itt, és vadászó sas. Kucorgó kispockát védelmező pocokmama. És nézd, mégis jól megférünk mi, így együtt!

 

A Csodál Lak egy olyan hely, ahol mindenki meglelheti értékeit. Én ebben tudok segíteni az idetévedőnek. Hiszen ismeritek a mondást:

„A bölcs tanító nem arra ösztönöz, hogy a bölcsességének házába lépj, hanem elvezet saját tudásod, birodalmának kapujához.”

                                                                                              Khalil Gibran

Igyekszem én is bölcs lenni, engedd, hogy vezesselek! Szeretettel látlak téged kedves látogatóm, töltődj fel energiával, gazdagodj pozitív gondolatokkal, élményekkel. Ismereteimet, legújabb információimat szívesen megosztom veled, de tudnod kell, hogy ez egyedül nekem, nem sikerülhet. Ezért arra kérlek, kérdezz bátran, írd le a véleményed! Böngéssz bátran, töltekezz fel, tölts le bármit, ami megtetszik, légy te is a Csodál Lak lakója! Találkozhatsz velem és a cikkeimmel itt is: http://www.fejlesztemagyerekem.hu/#!kerekesne-gyorgy-zsofia/c10lk is.

Bemutatkozó videómat itt találod: http://www.youtube.com/watch?v=1VfU-mXh0rw

“Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.”

                                                          (Thomas Alva Edison)

Itt a helyed, ha:

  •  gyermeked koraszülött volt és szeretnéd, ha hozzáértő szemek követnék a fejlődését!
  •  segítségre van szükséged gyermeked fejlesztésével kapcsolatban?
  •  valamit nem értesz, nem tudod, hogy a lurkó mit miért csinál, vagy mit miért nem csinál, vagy másképp csinál?
  • gyermeked iskolába készül, és szívesen beszélgetnél egy szakemberrel!
  • csemetéd már iskolás és valami nem úgy megy, ahogyan állítólag kellene… Furák a betűk, nem úgy hangzanak, ha elolvassa, vagy egyszerűen csak nehezen megy… mást ír, mint amit szeretne, pedig te nagyon igyekszik…, hamar elfárad, vagy egyszerűen csak minden nehezen megy, nincs kedve a leckéhez, szívesen látlak, hogy segíthessek, hogy jobban menjen. Igyekszem kedvet csinálni a tanuláshoz, szeretném, ha sikereitek lennének!
  • csak ötleteket gyűjtesz, nem csak szülőként, de szakemberként is!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!